purplepill

.

Publicerad 2011-10-21 21:21:47 i Allmänt

Glad tjej.

Ledsen tjej.

Glad för dig.

Ledsen för dig.



Ska snart titta på "I taket lyser stjärnorna". Den enda film i hela världen som jag känner igen mig i så otroligt mycket. Vissa delar i den filmen kan vara direkt tagna ur mitt liv, medan vissa scener är helt fel.

Känner ett behov av att åka till mammas minneslund innan jag åker till Thailand. Måste göra det.



Jag tror jag förstår nu.

Min klänning som numera sitter perfekt! Love


ops

Publicerad 2011-10-18 15:56:13 i Allmänt

Hej! Har glömt bort bloggen. Funderar på att ta bort den. Jag åker till Thailand snart, känns onödigt att ha en blogg då. Puss

!!!!

Publicerad 2011-10-11 15:51:19 i Allmänt

Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Allt går fan fel idag! Nästan så jag börjar skratta..........

Jobbet

Publicerad 2011-10-05 20:39:25 i Allmänt

Är på jobbet och fick nyss blommor av kund som tyckte jag var söt. Charmigt? Ja, om snubben ej hade varit över 50 och ser ut som Hagrid i Harry Potter.....

weoweo

Publicerad 2011-10-03 20:27:19 i Allmänt

Hej! Jag mår bra! Jag är nästan frisk nu faktiskt! Det var inte kul i lördags, det hela var ett "akut astmaanfall" som det tydligen kallas men de trodde först att jag hade kärlkramp (hjärtinfarkt typ) så jag hade prio ett, är så sjukt glad över att det inte var något sådant allvarligt ivarjefall. men det var sjukt läskigt när jag gick hem tidigare från jobbet. jag la mig i sängen, helt andfådd, ett sjukt obehagligt tryck över bröstet, svårt att andas, det pep från halsen och pappa mätte min vilopuls till 125. leskigt. men nu är allt bra!

idag har jag äntligen varit och färgat håret och klippt mig. blev dock lite ljusare i håret än vad jag hade tänkt mig men jag gillar att vara blond så. min frisör sa att förr eller senare måste jag klippa av mig håret rejält, för det är så himla slitet. hon "förbjöd" mig från att ha tofs till vardags samt att sova med. mitt hår har tydligen gått av jättemycket på grund av hästsvans. imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. jag måste boka om min tandläkartid och sen på kvällen ska jag träffa en person jag ska berätta mer om en annan gång... :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela