purplepill

möh

Publicerad 2011-08-31 21:56:40 i Allmänt

Sitter och tar bort massa töntar från min Facebook. Töntar som jag egentligen aldrig har sagt ett ord till utan de bara finns där. Radera.

Så jävla skönt att radera massa fula METG-människor jag aldrig mer kommer att träffa!!! USCH!

Fast det är jävligt tråkigt att radera, man måste klicka fram och tillbaka hela tiden. Evighetsgöra.

irriterad

Publicerad 2011-08-31 18:00:51 i Allmänt

sjukt jävla irriterad. ställer upp med det mesta men får bara skit tillbaka. glöm att jag tänker ställa upp så här mycket någon annan gång

between us

Publicerad 2011-08-28 23:55:10 i Allmänt

Helgen som har varit har varit bra! I fredags försov jag mig för första gången på OK. Eller, egentligen försov jag mig inte. Jag trodde att jag började 10:30 och hade ställt klockan på 09:00, men 06:05 ringer min biträdande chef och undrar vart jag är. Började tydligen 05:45 hehe... Men cyklade som en jävla dåre till jobbet så var där 20 minuter senare så det gjorde ingenting. Efter det var jag i stan med Tove. Handlade massa ganska egentligen onödiga saker men behövde det ändå. Köpte en plattång, en ny väska, två par leggings, ett linne och en sjal. Några tusen i sjön... typ.

Igår jobbade jag 8-15. Var den värsta dagen på jobbet hittils. Det var så jävla mycket folk. Vid 11 tiden hade vi inte en enda bil kvar att hyra ut. Notera att vi har ungefär 35 bilar, varav de flesta var inne på morgonen... Efter jobbet drog jag direkt till Gröna Lund med min lilla kusin Linn. Det var jättemys att träffa henne, bara hon och jag! Jag lurade upp henne i både Fritt Fall och Insane och hon sa sedan att hon aldrig mer ville gå på Grönan med mig för att jag bara lurade henne... Tror dock att hon skoja. ;) Hon hade väldigt roligt åt mig i spökhuset, fy fan vad läskigt det var! Har ju gått där ett X antal gånger i livet men denna gång var fan den värsta jag har varit med om. USCH! Efter Grönan drog jag och träffade Tove, Mette, Fanny och Frida för utgång. Det hela blev mest misslyckat då ingen var speciellt taggad och vi skiljdes åt runt ett tiden! Men det var roligt att träffas! <3

Idag jobbade jag 14:15 - 21:15. Sov till typ 12, vilket var fett najzzzz. Efter jobbet så drog jag och träffa Madde en stund och nu är jag hemma. Puss hej!

diamond gloss

Publicerad 2011-08-25 22:48:23 i Allmänt

Tjo! Idag var jag ledig från OK, och endast barnvakt. Låg och drog mig i sängen till halv ett, sjuuukt skönt. När jag slutat jobbet och var på G hem så bestämde jag och Tove att vi skulle ses. Det var marknad i lilla Sumpan idag med fett mycket folk. Jag "fyndade" en sport-bh för 160 spänn och sen träffade vi Therese med hennes söta vovve.

Nu sitter jag och glor på Breaking News med Filip och Fredrik, galet program. Imorgon jobb 10-19, helt okej. Puss hej!

today...

Publicerad 2011-08-24 20:42:31 i Allmänt

- steg upp 04:30 och såg att det var världens dimma ute! coolt
- klädde på mig alldeles för mycket kläder imorse då termometern visade +6 grader. när jag slutade var solen framme...
- fick världens utskällning av en taxichaufför pga av att kvittorullen var slut i gaspumpen. det är inte ens vårat ansvar att byta den!?
- lackade på biträdande chef idag som lämnade mig och en kollega ensamma i butiken i världens rusch!!! det var typ 40 personer sammanlagt i butiken
- jobbat hos barnen
- lagat ris och kasslergryta som faktiskt blev god
- missade tunnelbanan med typ en halv minut på vägen hem... score. nästa gick 12 minuter efter. KUL
- bäddat rent
- skypat med barca-alex

hmm ja det är väl typ det jag har underhållit mig med idag. puss hej <3

jag lovar inget

Publicerad 2011-08-23 20:35:52 i Allmänt

1) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
Sunes Jul
Scary Movie filmerna
Så som i himlen
Twilight

2) Fyra ord du säger varje dag:
Shit
Fan
Precis
Dryg

3) Fyra "städer" jag har bott i:
Rindö/Waxholm
Nynäshamn
Sundbyberg
-

4) Fyra tv-serier jag gärna ser:
Family Guy
Simpsons
Desperate Housewives
The Big Bang theory

5) Fyra ställen jag vill åka till:
Jamaica
Seychellerna
Usa (Aspen)
Sydamerika

6) Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
Facebook
Flashback
Alla miljoner bloggar
Whoa

7) Fyra ställen där du trivs på:
Hemma
Landet
På en solstol utomlands
Krogen

8) Fyra favoriträtter:
Lövbiff med mögelost
Smördegsinbakad fläsk/oxfile
Stuvade makaroner och falukorv
Pappas kycklingsallad

9) Fyra namn du vill att dina barn ska heta:
Secret

10) Fyra saker du inte tycker om:
Folk som tror alldeles för mycket
Insekter
För mycket folk på ett för litet utrymme
Folk med vadkorta leggings. Fy fan vad fult


it's monday

Publicerad 2011-08-22 17:06:01 i Allmänt

Idag har jag varit ledig och jag har varit ganska effektiv för en gångs skull. Har städat mitt rum samt rensat och fixat min garderob. Slängde 3 kassar med kläder som jag aldrig använder eller är för små. Sen gick jag en promenad till Pampas och tillbaka. På vägen hem gick jag förbi jobbet för att kolla hur jag jobbar i veckan. Sen var jag och fikade med Madde och Milla från jobbet på Boulevard.

Nu ska jag rensa ur en gammal låda och sen fortsätta på Alexs bloggdesign som inte vill göra som jag vill.

Puss på er!

champagne showers

Publicerad 2011-08-17 20:11:45 i Allmänt

Tjo. Igår var jag på Grönan från 12:30 - 22:00. Haha! Nä, men det var fett soft. Träffade även Milla och hennes kille där. Fick in Sara till sist i Spökhuset. Det var faktiskt över min förväntan igår, det var ju Grönan liksom. Där man har varit ett antal gånger för mycket.

Idag har jag jobbat hos barnen. Nu ska jag strax måla naglarna för en gångs skull och sen sova tidigt. Imorgon ska jag hämta ut min hyrbil och köra ner till Nynäs. Ska sen åka upp till Sala, men vet inte om jag tar det på fredagen.

Puss hej!

men om man har 2 kilometer...

Publicerad 2011-08-15 20:33:13 i Allmänt

Tjenixen! Igår jobbade jag mitt sista pass på OKQ8 som behovsanställd. Jag är numera fast anställd med fast schema. Så jävla skönt! Är ledig i en hel vecka nu.

Idag var jag barnvakt åt mina finaste. Var på Laserfortet med 3 av deras kompisar, så sammanlagt 5 ungar att hålla reda på. Laserfortet är ungefär som Boda Borg, dock en liten mer "B" version utav det hela. Men shit, vad svårt det var! Jag fattade ingenting typ och när det började bli kolsvarta labyrinter som man var tvungen att krypa i så bangade tanten. I helvete heller att jag går in i det där och aldrig kommer ut hehehehh...

Imorgon ska jag till Gröna Lund och åka alla karuseller jag åkt minst 100 gånger. Med min fina vän Sara. Några öl på det så blir det najs.

Puss hej

bounce

Publicerad 2011-08-13 10:52:37 i Allmänt

Igår jobbade jag bajspasset 5:45 - 14:15 som hela denna vecka. Men idag jobbar jag 14:15 - 21:15. Skönare, men tråkigare. Då får man jobba 6 timmar själv, inte så jätteroligt. Gjorde ingenting igår kväll, och det var så jävla najs. Käkade ihjäl mig på pappas mat, kollade på en hemsk film, skypade lite med Alex och tittade på Scary Movie 4 hahaha..

NÄ, nu ska jag duscha. När jag börjar så här sent så orkar jag vara fräsch på jobbet. ;)

follow

Publicerad 2011-08-12 19:38:30 i Allmänt

Phi Phi island, Thailand.

 

Det är mindre än 3 månader tills vi åker. Jag längtar!

?

Publicerad 2011-08-12 19:07:39 i Allmänt

En kund frågade mig tre frågor idag.

"Dricker du mycket kaffe?"
"Röker du?"
"Super du mycket?"

What the fuck? Vad hände

är du helt hundra på det

Publicerad 2011-08-10 19:33:22 i Allmänt

Helt vanlig dag på jobbet 5:45 - 14:15. När jag kom hem städade jag rummet, gick ut och sprang och tog ett långt bad så jag fick russinfingrar. That's how we roll! Har suttit och försökt att boka inrikesflyg från Bangkok-Phuket men en viss person *host* alexandra *host* har fortfarande inte gett mig sina passuppgifter så det får väl vänta några dagar till... ;)

Imorgon är det torsdag vilket innebär att jag bara har 4 pass kvar tills min lediga vecka! Sååå underbart! :D


tribulations

Publicerad 2011-08-09 17:37:00 i Allmänt

Har jobbat öppning idag och är sjukt trött. Har väntat sen 14 idag för att klockan ska bli typ 20 för jag vill sova! Ingenting roligt har hänt på jobbet, det är som vanligt. Jobbar bara 5 dagar till sen är jag ledig en vecka! Eller ja, nästan. Ska vara lite barnvakt men det räknas knappt som ett jobb.

Puzz

fade into darkness

Publicerad 2011-08-06 17:38:06 i Allmänt

 

Min fina Cooper. Har en hatkärlek till den, men FAN vad den är najs att köra.

Chillar lite sådära på landet jao

PARTYALEX IN THE RULLTRAPPA!

Oh så fin hiihhihihhhhihihihi

Chixter <3

Tamara in the sky with a diamond

Toves obligatoriska fyllepose

Chilla lite sådära vid Lidingö bron

Max ba softar lite sådära

Leta sig lite skärp sådära utanför jobbet

Hej jag är bara 14 år

WROM!

Osminkad sådära och ler lite sött sådära

Skära lite vitlök med kniv sådära, varför ta vitlökspressen liksom

 

 

Lite random bilder från senaste lagringen från iPhonen.

 

levande måltavla

Publicerad 2011-08-05 22:13:30 i Allmänt

Har egentligen ingenting speciellt att berätta. Har jobbat 10-19 idag och har mått bajs. Har ont i halsen, är täppt i näsan och allmänt illamående. Jag har inte tid att bli sjuk nu! Så jag ignorerar det. Jobbet gick bra, inget speciellt hände.

Imorgon är det utgång, är inte speciellt taggad men man blir när man väl är ute. TYVÄRR ska vi till Entourage igen där jag har varit tillräckligt många gånger känner jag, meeeen meeen what to do.

Sen måste jag bara fråga vad det är med människor som ALLTID ringer istället för att messa vad det än gäller? Jag har en vän som alltid ringer istället för messar och jag kan störa mig som fan på det. Då kan man ju inte göra någonting annat under tiden!

Blööö

nynäshamn

Publicerad 2011-08-04 23:12:51 i Allmänt

Det här inlägget kommer att bli rörigt men jag måste skriva av mig.

Staden där jag växte upp. Staden som formade mig till den jag är idag. Jag vill tycka om stället men det är bara ren ångest som uppstår när jag är där. När jag sitter på pendeltåget och hör nästa "Nynäs gård" så sitter klumpen i halsen där och försvinner inte förrän jag rullar in med tåget på Sundbybergs station på väg tillbaka.

Livet jag levde i Nynäshamn känns overkligt. Det känns inte som att jag har levt det livet. För det är så pass annorlunda mot det jag lever nu. En villa idyll med mamma, storebror och mammas man. Vi hade till och med hund. Men sen kom cancern och tog min mamma i från mig.

Det går inte en dag utan att jag tänker på min mamma. Jag önskar verkligen att hon var med mig nu. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag saknar min mamma.

Jag kan fortfarande inte prata helt ärligt om min mamma. Det är för privat. Jag kan inte prata känslor. När någon frågar något om min mamma utan att jag är beredd på det så dör en liten bit utav mitt hjärta varje gång. Att inse att mitt livs förbild inte längre finns.

Här om dagen frågade en person "Hur länge sen är det sen din mamma dog?". Dog. Dog. Dog.

Min mamma är död. Det är snart 5 år sedan hon lämnade mig och alla andra kvar.

Jag vet inte hur många gånger jag har önskat att jag hade fått följa med för att slippa sorgen, smärtan och ångesten jag har kämpat mig igenom. Alla dessa gånger jag bara har velat hoppa och ge upp. De gånger jag har gjort dumma saker bara för att få tänka på annat. Den gången jag fick höra att jag är psykiskt instabil från BUP. Jag är fan inte psykiskt instabil. Jag sörjer, och det kommer jag alltid att göra.


Jag älskar livet. Min mamma gav mig livet och jag tänker aldrig ge upp det.

Jag älskar dig mamma.

fire fire

Publicerad 2011-08-03 19:38:48 i Allmänt

Haha, det går bra för mig att blogga... Eller inte! Har varit lite till och från på landet men nu är jag i huset igen. Det äldsta barnet är också här, hon ska ha sleepover party men ville att jag skulle vara här i fall det skulle hända något. Gullis! Jobbar imorgon igen, kommer från och med imorgon jobba 11 dagar i sträck. Sen är jag ledig en HEL vecka!!! Den ni! ;)

PÖÖZZ

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela