purplepill

trött

Publicerad 2012-06-30 21:37:45 i Allmänt

är så sjukt trött, har legat i sängen hela jävla dagen. har verkligen försökt att äta idag men inget går ner! är så hungrig men mår fan illa av allt. macka, blä. majs, blä. stekt halloumi, blä. godis, blä. köttbullar, blä! mööh hoppas det går över för jag dör av hunger.

är bosatt hos barnen nu btw, jätteskönt.

Husvakt

Publicerad 2012-06-29 11:41:35 i Allmänt

Mjao har precis packat klart resväskan för idag blir jag äntligen husvakt! Ska bli så jävla skönt!

Väntar just nu på att pappa ska komma och hämta mig för jag får svårt att transportera mig + den enorma väskan kommunalt med en bruten fot. Efter det ska jag handla och förbi bolis för ikväll kommer mahh göörls förbi.

Booooya

Skärrad

Publicerad 2012-06-29 00:36:48 i Allmänt

Asså jeeeeez vilken pärs! Låg i min säng och läste lite på internet när jag plötsligt hör ett snabbt scvisande ljud förbi mitt öra. Ser i ögonvrån nått stort svart och jääävlar vilken panik jag fick! Sprang (eller ah hoppade) ut fort som fan ut ur mitt rum. Står utanför mitt rum, hjärtat slår i 320 och jag försöker lokalisera besten. Det visar sig vara en riktigt vidrig nattfjäril!!! Fyfan vad äcklig! Och sheat vad dem låter högt! Usch! Stod och grät lite för mig själv en stund och visste inte vad jag skulle ta mig till. Kommer på den briljanta idéen att ta fram dammsugaren. Ser till så att natthoran sitter still så jag kan suga upp den. Lyckas med mitt mission och täpper till röret med en tröja och låter dammsugaren stå på typ 10 minuter för att den skulle dö. Stänger av den, och tror ni inte att det surrar inne i dammsugaren!?!?!? Slänger in dammsugaren i pappas rum och stänger dörren. Får bli hans problem. Avslutade denna hemska händelse med en cigg på balkongen och ett myggbett på låret.

Adios

Alive

Publicerad 2012-06-14 13:49:51 i Allmänt

Känner att mitt liv börjar komma tillbaka, sakta men säkert. Jag lever igen mwahaaa :D Känner mig allmänt glad och att nu kan inget mer gå snett. Jag tycker att jag har haft tillräckligt mycket otur i livet så nu är det min tur! Om exakt tre veckor ryker gipset och förhoppningsvis går det relativt fort att träna upp foten igen så att jag kan börja jobba igen! Jobbet är en av de "aktiviteter" jag saknar mest. Jag trivs verkligen på mitt jobb. Världens bästa arbetskollegor, jag har kul (oftast..) när jag jobbar, gillar det sociala utbytet man får med kunderna, städa hyrbilarna (så jävla chill att stå bakom stationen och städa bilarna med hög volym på radion). Nä, jag gillar det helt enkelt.

Gick nyss och hämtade ett paket på Ica. Kände mig jävligt attraktiv när jag stapplade fram med en fantastiskt ful ryggsäck på ryggen för att kunna bära paketet med mig hem. Hela projektet tog mig en timme. Men, jag börjar bli en hejjare på att gå! ;)

Bifogar med en sexig bild på mig när jag är nyvaken med gårdagens smink och mina nya böcker. Pööööss

tjuululu

Publicerad 2012-06-12 20:44:28 i Allmänt

såååå nu är jag nyklippt och nyslingad. unnade mig också att frisören fixade till mina ögonbryn. tackaarrrrr. efter frisörbesöket började lunka hemåt, tog typ 30 min. sen kom tove och hämtade mig för jag skulle boka tatueringstid :D äntligen fick jag tummen ur och gjorde det. så en nästa vecka och en i augusti! imorgon ska jag på folkrace på jobbet puss hej

Tisdag

Publicerad 2012-06-12 11:55:27 i Allmänt

23 dagar kvar! Wooooop! :D igår fyllde min fina vän Mette 20 år! Nu är crewet inte små tonåringar längre! ;) just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 12:30, pappa ska skjutsa mig till frisören. Sen ska jag GÅ hem därifrån. Blir min längsta promenad på 8 veckor ;) pusssss hej

spader

Publicerad 2012-06-11 00:12:29 i Allmänt

"I tarotsammanhang är spader dåligt och står för problem, svårigheter, negativa tankar och känslor. Spader förknippas med luftelementet och står för skvaller, utmaningar, budskap och problem. Spader anses vara dåliga kort. Inom tatuerarkonsten syftar det dock ofta på att man är en överlevare."




the dude

Publicerad 2012-06-08 17:43:31 i Allmänt

haha vaknade halv sex imorse av att jag satt och stängde av/satte på en lampa jag har i fönstret. det var så ljust i rummet så trodde jag hade lampan på. haha skum grej

garbo astrid och taube

Publicerad 2012-06-05 14:45:08 i Allmänt

idag är jag en glad tjej. har fått datum för min avgipsning nu! 5 juli ryker det! det innebär att det är en månad kvar exakt idag. det går fort :D är ensam hemma en natt också, mycket sköööönt. längtar till slutet av juni, då ska jag vara husvakt och njuta galet.

på väg till koh samui

ja men okej då

Publicerad 2012-06-04 18:18:08 i Allmänt

"blogga då!!!!!" fick jag nyss skrivet till mig via sms. okej då. tja. nä men vafan idag har jag gjort ganska mycket för att vara handikappad och sjukskriven. har varit på möte, dammsugigt mitt rum sittandes, tvättat mina sängkläder, bäddat min säng, beställt kläder från två olika ställen och eh.. ah.. typ det. :)

idag är det bara cirka 32 dagar kvar tills jag får slänga mitt gips! asså när jag tar av det har jag haft gips i ungefär 12 veckor. 12 FUCKING VECKOR!!!!!!!!! 3 månader av mitt 20 åriga liv helt till spillo.

ah hejdå då

Glömde visst..

Publicerad 2012-06-03 11:03:18 i Allmänt

Glömmer bort att skriva i min fina blogg. Orkar inte dra en resumé om de senaste dagarna. Inte för att någon bryr sig heller ;) sitter just nu i bilen på väg hem från saltarö. Har varit en mysig helg! Fort har den gått också ;) ikväll är det big brother final och jag tror starkt att Hanna J vinner!

Bifogar en snygg bild just this moment. /sexy_handikappad_tjej_92

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela